Anabolske steroider og præstationsfremmende stoffer

Anadrol (Oxymetholone)
af Bill Roberts – Anadrol (oxymetholone) er mest sandsynligt kun overgået Dianabol (methandrostenolone) som en bodybuilding anabolske steroid.

Det har endvidere haft en betydelig medicinsk betydning især til behandling af anæmi, og på det seneste for at bevare muskelmassen i HIV-kompromitterede patienter. Mens mange har den subjektive opfattelse, at Anadrol er en barsk lægemiddel i form af bivirkninger, medicinske resultater og resultaterne af mange atleter er helt anderledes.

Stabling Anadrol med andre steroider

Et interessant yderligere spørgsmål vedrører kombination af Anadrol med andre anabolske steroider.

For exmaple, tilføjer Anadrol til 50 mg / dag i Dianabol giver lidt ekstra fordel til et steroid cyklus; i modsætning hertil at tilsætte Anadrol til 50-100 mg / dag trenbolonacetat eller 60-80 mg / dag Anavar (oxandrolone) giver dramatisk forbedring. I denne sin stabling adfærd svarer Anadrol cyklus til den for Dianabol, men ikke til den for trenbolon. Sandsynligt det er, fordi i modsætning trenbolon, går oxymetholone ikke binder stærkt til androgen receptor, og de fleste af dets anabolske virkning er sandsynligvis ikke genomisk medieres via AR.

Anadrol Side Effects

Med hensyn til barske bivirkninger undertiden opfattes i bodybuilding, det hovedsagelig eller kun opstår, når østrogen niveauer er forhøjede.

 • Mens oxymetholone ikke selv aromatize og ikke har østrogen aktivitet, kan det være, at det kan forstyrre østrogen metabolisme.
 • Hvad enten det er årsagen til problemet eller ej, holder østradiol under kontrol holder Anadrol samme bivirkninger til andre orale anabolske steroider.
 • Østradiolniveau kan Anadrol cyklus holdes under kontrol, enten ved hjælp af en aromatasehæmmer såsom letrozol eller Arimidex

Eller ved at begrænse brugen af ​​aromatizing steroider såsom testosteron.

Anadrol og levertoksicitet

Den væsentligste bivirkning af bekymring er levertoksicitet, som det er tilfældet for alle alkylerede orale anabolske steroider.

 • Dette kan løses blot ved at begrænse varigheden af ​​anvendelse til 6-8 uger, og tillade passende tid ud af lægemidlet efter hver anvendelsesperiode.
 • Fordi leveren regenererer hurtigt, en tid med selv halvdelen af ​​brugsperioden ofte tilstrækkeligt.
 • Men så en lige mængde Anadrol cyklus tid er mere konservative.
 • Per milligram, Anadrol synes mindre lever giftig end nogen anden alkylerede anabolske steroid, men pr mængde anabolske virkning, synes ligner Anadrol 50 forholdet mellem toksicitet for anabolske virkning.
 • Andre bivirkninger af bekymring er de samme som med andre anabolske steroider generelt.

Herunder potentiel stigning i blodtryk og / eller hæmatokrit, forværring af blod lipid-profil, prostata udvidelse, som kan være midlertidig, og eventuel fremme af acne og / eller mandlig mønster skaldethed, hvis have genet for mandlig skaldethed.

Anadrol Doseringer

Typisk brug er 50-150 mg / dag. I nogle tilfælde anvendes større doser såsom 300 mg / dag, men når købe oxymetholone 50mg passende stablet med en eller flere andre anabolske steroider, der ofte er lidt yderligere fordel i at overskride 150 mg / dag.

Anadrol og kvinder

Selv om det er almindeligt for bodybuildere til at tro, at Anadrol ville være en endnu købe oxymetholone 50mg mere risikabelt valg til brug hos kvinder end de fleste anabolske steroider, faktisk det modsatte er tilfældet.

 1. Medicinsk, en gang om dagen dosering på 50 mg / dag i længere tid har vist kun en moderat virilization problemer.
 2. Det samme kan bestemt ikke siges om Anavar, Dianabol eller Winstrol (stanozolol.)
 3. Selvom det ikke nødvendigvis tilstrækkeligt til højt niveau kvindelige bodybuilding konkurrence efter dagens standarder.
 4. sådan dosis faktisk er betydeligt mere end nødvendigt ved de fleste kvinder til fremragende resultater i at tilføje muskel.

tabe fedt, og generelt forbedre deres fysik. Halvdelen denne dosis – 25 mg / dag, helst taget som delte doser – er meget effektiv og er så vidt jeg ved den laveste dosering oxymetholone risiko måde at opnå denne grad af gavn af anabolske steroider.

Selv 12,5 mg / dag fordelt på flere doser kan være bemærkelsesværdigt effektive.

Anadrol og Virilization

Dette er ikke at sige imidlertid, at ved selv disse reducerede doser er der ingen risiko for virilisering.

Som det ses af det faktum, at nogle kvinder med tiden udvikle facial hår og voice hæshed simpelthen fra deres naturlige androgen niveauer, er det muligt for den enkelte kvinde at være på tærsklen til virilisering i første dosering oxymetholone omgang. I disse tilfælde tilsat androgen, selv oral DHEA tilskud kan udløse virilizing bivirkninger. Så det skal forstås, at eksisterer risiko.

Retningslinjer Anadrol

Kort: Brug Anadrol eller Dianabol, i kombination med injicerbare anabolske steroider er en af ​​de mest effektive måder at forbedre et steroid cyklus.

Det er ikke nødvendigt at bruge både dianabol og Anadrol samtidig: normalt kun én eller vælges den anden. Med den rette pleje, bivirkninger er Oxymetholone resultater generelt meget acceptabel og udgør en sundhedsrisiko lav nok til generelt være acceptabel af bodybuilding standarder.

Oxymetholone er navnet på den aktive ingrediens i Anadrol. Anadrol er et registreret varemærke tilhørende UNIMED Pharmaceuticals i USA og / eller andre lande.

 • Anadrol er varemærket på oxymetholone.
 • Det er en meget stærk oral androgen steroid.
 • Det fungerer hurtigt og forårsager ekstraordinære stigninger i muskelmasse.
 • Ved hjælp af det, kan en bruger opleve gevinster på op til 10 pounds i en Oxymetholone resultater periode så kort som to uger.
 • Dette skyldes en lav til moderat androgen virkning kombineret med en meget kraftig anabolsk effekt.

Som et resultat af dette potentiale hurtige gevinst i massen, kan gevinster undtaget skal ledsages af øget væskeophobning. Anadrol viste potentiale til behandling af tilfælde af alvorlig anæmi på grund af sin evne til at øge produktionen af ​​røde blodlegemer. Dette er en egenskab ved de fleste købe oxymetholone 50mg anabolske-androgene steroider. Undersøgelser har vist, at oxymetholone påvise anti spilde egenskaber, som kan anvendes i tilfælde af AIDS wasting. Dette bør ikke være nogen overraskelse, da mange steroider har denne egenskab.

De østrogene virkninger af Anadrol kan ikke medieret af estrogen

Men ved oxymetholone selv aktivere estrogenreceptoren. Lidt til ingen aromatisering sker off oxymetholone. Undersøgelser har vist, at de progestationale virkninger af oxymetholone og methandrostenolone var slet ikke sammenlignelige med dem af testosteron eller nandrolon. Dette udelukker muligheden for progestagen aktivitet og aromatisering. Dette efterlader kun oxymetholone at indgå købe oxymetholone 50mg i en struktur med østrogen receptor selv. Oxymetholone har en A-Ring ligner estradiol, så dette kunne forklare den relaterede aromatizing aktivitet. Progesteron virker som en østrogen-agonist, og som et resultat, kræver cirkulerende østrogen til at forhandle relaterede niveauer af vand opbygning.